Barbro restaurang

Bistro Barbro – Asiatisk restaurang i Hornstull Stockholm

Välkommen till Barbro, vi är en asiatisk restaurang i Hornstull, Stockholm. Här hittar ni mellanrätter som sushi, dumplings och mycket mer!

Boka bord på Barbro, Stockholm – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på Barbro, Stockholm. Asiatisk pärla ett stenkast från Hornstull med mellanrätter och en stimmig bar. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Barbro · Restaurang på Södermalm – Krogguiden

Varför går jag hit? Modern japansk mat och sake på krypavstånd från Hornstull. Vad kan gå snett? Pris: 350 kr (lite dyrare).

Barbro – Restaurang, Bar – Södermalm/Hornstull, Stockholm

Bakom Barbro (som i “bar” och “bro”) står bland andra Andrew Jones och Tim Alton, som båda jobbat på Yasuragis restaurang Teppanyaki. Matlagningen kretsar kring …

Ambitiösa fusionrätter till humana priser, cocktails, japansk-skandinavisk design och stans första bio-bar på undervåningen. Sedan öppningen 2011 har Barbro i Hornstull varit en av stans mest populära restauranger, inte minst känd för stående favo…

BISTRO BARBRO, Stockholm – Omdömen om restauranger

BISTRO BARBRO, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Bistro Barbro, Stockholm: Se 242 objektiva omdömen av Bistro Barbro, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer56 av 3 512 restauranger i …

Bistro Barbro, Stockholm: Se 242 objektiva omdömen av Bistro Barbro, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer56 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Barbro (@bistrobarbro) • Instagram photos and videos

Idag den 4e december är det Barbro-dagen, dvs Barbros namnsdag På bilderna. Topplista över Stockholms bästa asiatiska restauranger.

Barbro : Reservation – WaiterAid

Barbro : Reservation

Matsal – Middag i restaurangen. Precis som det låter, man placeras bekvämt i vår matsal på ovanvåningen. På Barbro älskar vi hundar, men just i matsalen får …

Barbro – Stockholm – Meny, priser, restaurangrecensioner

Barbro – Startsida

Barbro, Stockholm. … Hornstulls enda Barbro. … 11/11/11 öppnade vi portarna första gången till restaurangen Barbro i Hornstull.

Barbro, Stockholm. 3 606 gillar · 10 pratar om detta · 13 683 har varit här. Hornstulls enda Barbro

Keywords: barbro restaurang, restaurang barbro, barbro restaurang hornstull, barbro restaurang stockholm