Bernts restaurang

Bernt’s Restaurang & Bar | Avesta – Facebook

Berns Asiatiska var den första kinarestaurangen i 1940-talets Sverige och var då ett nytt och exotiskt inslag bland Stockholms restauranger.

BERNS ASIATISKA | BERNS – Berns Hotel

BERNS ASIATISKA | BERNS

7 maj 2022 — Andreas Lyktberg har öppnat dörren till sin nya restaurang i Skogsbo. … Morfar heter Bernt så det är han som fått ge namn åt restaurangen.

Dörrarna till den magnifika salongen står öppna och vi bjuder in till en storslagen asiatisk smakupplevelse med intryck från främst Japan, Korea och Vietnam.

Rembostugans ägare öppnar restaurang i Skogsbo – Lokalt i

BERNS SALONGER | BERNS

Tillbaka till Evenemang. Restaurang Bernt’s, Avesta. To navigate, press the arrow keys. + Google Map. Skogsbovägen 40A Avesta, 774 60 Sverige. 0736103864.

Berns är utan tvekan ett etablissemang med ett stycke historia där både en och annan kulturgigant frotterat sig i Stockholmsnatten. Här är det lika högt i tak som utsökt, med asiatiska smaker i alla storlekar och former.

Restaurang Bernt’s, Avesta – Medborgerlig Samling

Rembostugans ägare öppnar restaurang i Skogsbo | Lokalt i Dalarna

Tapasbar och -restaurang. Bernt’s restaurang&bar är en restaurang på Skogsbovägen 40A i Avesta. Uppdatera beskrivning. Adress: Skogsbovägen 40A

AVESTA/SKOGSBO I oktober 2020 öppnade Andreas Lyktberg Nya Rembostugan tillsammans med dåvarande hustrun Claudia. Nu tar han ett nytt kliv i Avesta där han öppnat Bernt’s restaurang i Skogsbo. – Nu är snart utedäcket klart och då finns det även plats för en stor uteservering, säger han.

Bernt’s restaurang&bar « RESTAURANGTOPPEN.SE

Restaurang Bernt’s, Avesta – Medborgerlig Samling

Ladda ner BokaBord-appen! Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger …

Restauranger i närheten av Berns Salonger – Stockholm

Boka bord på Berns Asiatiska, Stockholm – bokabord.se

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Berns Salonger – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Berns Salonger på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Berns Salonger, Stockholm.

Berns Asiatiska · Restaurang i City – Krogguiden

Boka bord på Berns Asiatiska, Stockholm – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Berns Asiatiska, Stockholm. Smaker från Asiens alla hörn under kristallkronorna. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Keywords: bernts restaurang