Björholmen restaurang

Restaurang på Tjörn — Björholmen Marina & Hotell

På Restaurang Björholmen finns det 60 platser inne och 120 platser ute. Boka bord för att garanterat få plats. Vi skräddarsyr också middagar och …

I vår restaurang serverar vi nyfångat, noga utvalt och skickligt tillagat. Fisk och skaldjur är det vi gillar mest. Gillar du vin så har du kommit rätt, vi ordnar vinprovningar för stora och små sällskap. På sommaren sitter du på vår uteservering med utsikt över Björholmens småbåtshamnen.

Eat and Drink — Björholmen Marina & Hotell

3-rätters förbestämd meny i vår restaurang. ✔️ Tillgång till vedeldad bastu, badrock & tofflor. Pris från 1 590 kr per person för del i dubbelrum.

Björholmen Hotell & Marina

Du kan få Genius-rabatt på Björholmen Hotell & Restaurang! För att spara pengar på det här boendet behöver du bara logga in. Detta strandnära hotell ligger …

Konferens, hotell, restaurang, bröllop och fest. Mitt i Bohuslän på nordvästra Tjörn i ett välbevarat fiskeläge, finns vi. Bara en timme från Göteborg.

Boka bord på Björholmen

Boka bord på Björholmen — Björholmen Marina & Hotell

Restauranger i närheten av Björholmens Marina & Hotell på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer … Björholmen 101, Klövedal 47191, Sverige.

På Restaurang Björholmen finns det 60 platser inne och 120 platser ute. Boka bord för att garanterat få plats. Vi skräddarsyr också middagar och vinprovningar för större sällskap, kontakta oss så berättar vi mer.

Söndagsbrunch & bastu — Björholmen Marina & Hotell

Ladda ner BokaBord-appen! Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger …

Från och med april har vi varje söndag vår härliga brunch i restaurangen. Förläng brunchen med en stund i vår vedeldade bastu på klipporna.

Manfreds sjöbod — Björholmen Marina & Hotell

För sällskap upp till 14 personer finns möjlighet att hyra Manfreds mysiga sjöbod mitt på bryggan. Avskilt med havet som närmsta granne, låt oss duka fram havets läckerheter och goda drycker. Perfekt för den stora familjemiddagen eller konferensen.

Paket & erbjudanden — Björholmen Marina & Hotell

Erbjudanden på hotellpaket med övernattning, middag och frukost. Hotellrum med egen terass, havsutsikt och vedeldad bastu på klipporna.

Björholmen Hotell & Restaurang – Booking.com

Björholmen Hotell & Restaurang i Björholmen – uppdaterade priser för 2023

Detta strandnära hotell ligger på ön Tjörn, och erbjuder utsikt över den omgivande Stigfjordens skärgård och Björnholmens fiskehamn.

Restauranger i närheten av Björholmens Marina & Hotell

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Björholmens Marina & Hotell – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Björholmens Marina & Hotell på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Björholmens Marina & Hotell, Klövedal.

Boka bord på Björholmen, Göteborg – bokabord.se

Hitta lediga bord och boka bord online på Björholmen, Göteborg. Skärgårdskrog i vacker natur en timme från Göteborg. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Keywords: björholmen restaurang, björholmens restaurang, björholmens marina restaurang