Hotell kungshamn restaurang

Restaurang KS | Klassiska rätter med Kungshamns bästa utsikt

Hos oss hittar ni pinfärska skaldjur, klassiska rätter och bubbliga drycker tillsammans med Kungshamns bästa utsikt. Varmt välkommen upp!

Hotell Kungshamn Suites – Lägenhetssviter i Västkustpärla

I hjärtat av Kungshamn solar sig vårt unika boende. I direkt anslutning till hav och saltstänk finner du våra personliga lägenhetssviter.

Restaurang Hotell Kungshamn

Restaurang Hotell Kungshamn i Kungshamn, menyer – Kungshamn.com

26 juli 2014 — VIP Parking Landvetter är skapat för att din resa ska börja och sluta på ett bekvämt sätt. Vårt… Restaurang Sjögång. 341 likes this. Här kan …

Hotell Kungshamn Suites – Facebook

Dessa är alla utrustade med pentry, tv och toalett med dusch. Restaurangen har Kungshamns bästa utsikt ut mot Smögen och Smögen bron. Läs mer. Föreslå ändringar …

Dagens lunch: Fläskfilé gryta… – Hotell Kungshamn Suites

Högst upp på en klippa i hjärtat av Bohuslän ligger Hotell Kungshamn Suites unika boende och saltstänkta restaurang. I direkt anslutning till havet finner …

HOTELL KUNGSHAMN – Omdömen om restauranger

HOTELL KUNGSHAMN – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Hotell Kungshamn, Kungshamn: Se 23 objektiva omdömen av Hotell Kungshamn, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer10 av 16 restauranger i Kungshamn.

HOTELL KUNGSHAMN SUITES (Sverige) – Tripadvisor

HOTELL KUNGSHAMN SUITES (Sverige) – omdömen och prisjämförelse – Tripadvisor

Hotell Kungshamn Suites, Kungshamn: Se 6 omdömen, 31 bilder och bra erbjudanden på Hotell Kungshamn Suites, rankat #2 av 4 B&B/värdshus i Kungshamn och med betyget 4 av 5 på Tripadvisor.

Hotell Kungshamn Suites – Västsverige

Hotell Kungshamn Suites

Högst upp på en klippa i hjärtat av Bohuslän ligger Hotell Kungshamn Suites med personliga lägenhetssuiter, välsmakande middagspaket, avslappnande utomhusjacuzzi, bastu och soldäck.

Hotell Kungshamn Suites Restaurang – Restaurangtoppen

Keywords: hotell kungshamn restaurang