Restaurang göteborg umeå

Café Göteborg, Umeå: Läs kundernas omdömen på Reco.se

29 okt. 2019 — Umeås egna lederhosen-restaurang, Zillers Brasserie & Bar, … ligger i lokalerna där Pub Gamla fängelset och tidigare Kafé Göteborg låg.

Läs och skriv rekommendationer om Café Göteborg i Umeå. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Krogägare tar över som köksmästare – Umeå X

Krogägare tar över som köksmästare

Gotthards krog är en prisbelönt restaurang med pulserande atmosfär. Här erbjuds en mat-, smak- och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

En av Umeås mest bortglömda pärlor svirar om rejält i laguppställningen efter att ha brottats med personalproblem.

Gotthards krog | Restaurang med torg, matsal och bar i Umeå

Vi serverar lunch, brunch och middag, har en fantastisk cocktailbar och erbjuder även populära afterwork paket med extra förmånliga priser på onsdagar.

Gotthards krog är en prisbelönt restaurang med pulserande atmosfär. Här erbjuds en mat-, smak- och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

Restaurang i Umeå – Klang Market

Restaurang i Umeå | Klang Market

Restaurang & catering. Previous; Next. Veckans meny … Adress. Solhusgatan 11, 412 76 Göteborg. Vår öppettider. 07.00 – 15.00.

Klang Market Umeå Utopia – Varmt välkomna till vår restaurang i Umeå

Restaurang Nova

Vårt stora hus mitt i Göteborg rymmer vetenskap och upplevelser om hela världen – från stora världshav och Amazonas regnskog till kemilabb, teknikverkstad och …

Restaurang och kafé – Universeum

Restaurang och kafé | Universeum

User 199131 om Café göteborg: “Gott generöst trevligt. Utmärkt espresso. … Adress: Storgatan 62, Umeå. Tel: 090-127646 … Recensioner av Café göteborg:.

Café göteborg – Umeå – Cafekartan.se

Ett mysigt kryp in, både för närboende och de som vill komma bort från stadskärnan.

Gröna Älgen – Restaurang Umeå

Dessutom är vi franchisetagare till fem hotell i kedjan Radisson Hotels. I anslutning till hotellen driver vi också restaurang- och barverksamhet under …

Ett mysigt kryp in, både för närboende och de som vill komma bort från stadskärnan.

Angelini Göteborg med italienskt-amerikanskt kök

På restaurang Angelini serverar vi allt från klassisk italiensk pasta till amerikanska stekar och burgare, allt tillagat med samma stora kärlek och omsorg.

Angelini – Hotel Aveny Umeå – Ligula Hospitality Group

Restaurang Angelini | Hotel Aveny Umeå

Angelini är ett italiensk-amerikanskt restaurangkoncept där vi serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska stekar och hamburgare.

Keywords: restaurang göteborg umeå