Säröhus restaurang

Restaurang – Säröhus

Säröhus

Ring receptionen 031-936090 för att boka plats. FIKA/CAFÉ Vi har inte någon kaféverksamhet utan hänvisar till restaurang Blomstermåla eller Stallbacken 1.

Månadsmenyer – Säröhus

Säröhus

Vår meny serveras till alla våra gäster som bokat boendepaket med 3-rätters middag. Önskar du boka middag på plats på hotellet i efterhand så kan du under …

Maten på sommaren v. 26-32 – Säröhus

Säröhus Hotell, Konferens & SPA, boendepaket med god mat vid havet

RESTAURANGER I SÄRÖ. BLOMSTERMÅLA, 5 minuter gångväg. Restaurangen är öppen året om, med utökade öppettider under sommarhalvåret. Alla vardagar serveras luncher …

Under sommaren erbjuder vi 2 olika middagsalternativ till våra boende gäster. Salongsmenyn med olika sallader, smörgåsar och soppor eller Paketmenyn.

Salongsmeny – Säröhus

Säröhus

För att orka var pigg och kreativ under konferensen så är det viktigt med god vällagad mat och lagom med pauser under dagen. Vi bjuder på fika vid ankomst, …

Söder om Göteborg finner du Säröhus Konferens/Spa

Spahotell vid havet – Söder om Göteborg finner du Säröhus Konferens/Spa

Det finns även närliggande restauranger. Under rådande omständigheter bokar du en spatid för att alla skall kunna hålla avstånd.

Hit kommer privat- och konferensgäster och njuter av vårt spahotell vid havet. Här kan du boka konferens, spapaket och weekendpaket hela året. Välkommen!

Säröhus Hotell, Konferens & Spas – Håll avstånd boka din tid

I dessa tider är det viktigt att hålla avstånd. Här bokar du dina tider för frukost, middag och spa för din vistelse på Säröhus.

Konferensmat – Säröhus

Säröhus

Hotellövernattning – Säröhus

Restauranger i närheten av Säröhus Hotell, Konferens & …

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Säröhus Hotell, Konferens & SPA – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Säröhus Hotell, Konferens & SPA på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Säröhus Hotell, Konferens & SPA, Särö.

Keywords: säröhus restaurang