Urban deli restaurang

Urban Deli – restaurang, saluhall och butik

Urban Deli Sveavägen är vår största enhet med hotell i källaren, takbar, café, matstudio och konferens i anslutning till vår restaurang, butik och saluhall.

Urban Deli’s vision är att bidra till ett godare, enklare och lyckligare matliv.

Sveavägen – Urban Deli

Sveavägen

Urban Deli Sveavägen är vår största enhet med hotell i källaren, takbar, café, matstudio och konferens i anslutning till vår vanliga verksamhet.

Sveavägen är vår största enhet med hotell i källaren, takbar, café, lounge, matstudio och konferens i anslutning till vår vanliga verksamhet. Här är det alltid aktivitet och våra medarbetare erbjuder service från morgon till kväll alla dagar i veckan.Takparken på nioende våningen med inomhusbaren Höjden är öppen året runt och erbjuder förutom bar, en uteplats i parkmiljö med fantastisk utsikt över Stockholm. Urban Deli Sveavägen erbjuder bland annat generösa öppettider, ett utvalt sortiment, frukost alla dagar och brunch på helgerna.

Nytorget – Urban Deli

Nytorget

Urban Deli Nytorget är moderskeppet och ligger mitt i Sofo på Södermalm. Här blandas lokalboende med designers, reklamare, kändisar, matentusiaster och …

Urban Deli Nytorget är ursprunget och ligger mitt i Sofo på Södermalm. Här blandas lokalboende med designers, reklamare, kändisar, matentusiaster och livsnjutare. Frukost går över i lunch som glider över till eftermiddagsfika som blir after-work och kombineras med en shoppingrunda i butik och saluhall.På helgerna är det ofta hög puls både i matsalen och i baren med något lugnare tempo vinbaren Post Bar. Urban Deli Nytorget erbjuder frukost alla dagar i veckan, saluhall med bar och brunch på helgerna och ett utvalt sortiment i butiken. På sommaren brukar vi upp en jättelik uteservering som sträcker sig mellan restaurangen och Nytorgsparken.

Sickla – Urban Deli

Sickla

Urban Deli Sveavägen är vår största enhet med hotell i källaren, takbar, café, matstudio och konferens i anslutning till vår restaurang, butik och saluhall.

På Urban Deli Sickla är stämningen familjär och på vardagarna trängs lunchgästerna som arbetar i närliggande kvarter. Med sitt läge precis utanför gallerian i Sickla Köpkvarter lockas inte bara närboende utan även gäster från Hammarby Sjöstad ändå ut till Älta, Nacka och Värmdölandet. Även om sammansättningen är densamma med restaurang, butik, saluhall och bar blir kvällarna lite lugnare här och vardagarna lite intensivare.Den långa saluhallsdisken lockar till helgens inköp och med biograf och andra aktiviteter i närområdet börjar eller avslutar man ofta kvällen hos oss. På Urban Deli Sickla huserar också köket där alla våra egna varor tillagas, från färdiga rätter till såser, tillbehör, korvar och egen inlagd sill.

Meny 2023 – Urban Deli Sveavägen i Stockholm – TheFork

Meny 2023 – Urban Deli Nytorget · À la carte · Fullständig meny · Vanliga frågor och svar · Äger du en restaurang?

Meny 2023 – Urban Deli Nytorget i Stockholm – TheFork

Urban Deli Sveavägen · Restaurang i City – Krogguiden

Urban Deli Sveavägen – Restaurang, Bar, Café – Stockholm

Urban Deli – Stockholm

Urban Deli – Hotel With

Keywords: urban deli restaurang