Vaccinationsbevis på restaurang

Vaccinationsbevis: Nu kan det bli aktuellt med vaccinpass i …

Vaccinationsbevis: Nu kan det bli aktuellt med vaccinpass i restauranger och i affärer – Metro Mode

Efter ett nytt regeringsbeslut kan det nu bli aktuellt med vaccinpass på restauranger och i affärer. Läs mer om det nya beslutet här.

Regeringen säger ja till vaccinpass i affärer och på krogen

Regeringen ger tumme upp för vaccinpass på restaurang – Dagens Medicin

5 jan. 2022 — Restaurangbesökare kan behöva visa vaccinpass framöver. … Regeringen ger grönt ljus för att vaccinpass ska kunna användas även på restauranger …

Serveringsställen, platser för fritids- och kulturverksamhet, köpcenter och viss långväga kollektivtrafik kan omfattas av krav på vaccinpass.

Föreskrifter om vaccinationspass får gälla butiker och …

5 jan. 2022 — Föreskrifter om vaccinationspass får gälla butiker och restauranger … Vaccinationsbevis används sedan den 1 december 2021 vid allmänna …

Hotell – Regeringen

16 dec. 2021 — ”Vaccinationsbevis på serveringsställen och i andra verksamheter, smittskyddsåtgärder i långväga kollektivtrafik och förlängning av.

Grönt ljus för vaccinpass på restauranger – DN.SE

5 jan. 2022 — Regeringen ger nu grönt ljus till Folkhälsomyndigheten att meddela föreskrifter om vaccinationsbevis på bland annat restauranger och …

Regeringsbeslut om vaccinpass på restauranger och i affärer

7 dec. 2021 — Om smittspridningen ökar planerar regeringen att införa vaccinationsbevis på verksamheter som restauranger och gym.

Vaccinbevis inför 1 december – Krogarna.se

Regeringsbeslut om vaccinpass på restauranger och i affärer

5 jan. 2022 — Aftonbladet berättade tidigare att regeringen väntas besluta om bredare användning av vaccinationsbevis. Någonting som.

Aftonbladet berättade tidigare att regeringen väntas besluta om bredare användning av vaccinationsbevis. Någonting som

Svar på vanliga frågor om covidbevis – E-hälsomyndigheten

Vaccinbevis inför 1 december – Krogarna

1 dec. 2022 — Folkhälsomyndigheten och regeringen vill införa vaccinationsbevis. … Måste man ha intyg för att få besöka restauranger, badhus och krogar?

Folkhälsomyndigheten och regeringen vill införa vaccinbevis från och med den 1 december. Beviset kommer att gälla för evenemang.

Vaccinationsbevis ska kunna användas i bland annat …

Svar på vanliga frågor om covidbevis • E-hälsomyndigheten

28 sep. 2022 — Vad ska jag göra om doser saknas i mitt vaccinationsbevis? När informationen om din vaccination visas i vaccinationsbeviset står det antingen: ” …

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får om covidbevis.

Vaccinationsbevis ska kunna användas i bland annat restauranger och butiker

5 jan. 2022 — Regeringen har beslutat att öppna för att vaccinationsbevis ska kunna användas på bland annat restauranger och butiker från och med den 12 …

Regeringen har beslutat att öppna för att vaccinationsbevis ska kunna användas på bland annat restauranger och butiker från och med den 12 januari.Folkhälsomyndigheten, som får ansvaret för att besluta om vaccinpass ska införas i dessa verksamheter, har ännu inte fattat något beslut.

Keywords: vaccinationsbevis på restaurang